top of page

RUSSIAN ROULETTE

Russian Roulette   2020.jpg

                            Nabab de Rêve        Quidam de Revel

                                                                 Melodie en Fa

Kaiser van

het Lambroeck    Florette van             For Pleasure              
                            het Lambroeck            Allouette van het Lambroeck

                                                                       

                            Joop 111                  Diarado                                       
                                                                Quideca Z
                                                               

Nefertitti
                           Alaska BB                Indorado
                                                                Naguna van de Olmranch

                                                                     

 

Stokmaat: 1,75 m   Geboren in 2017   Kleur: Bruin

 

Gekeurd: AES - veulens worden opgenomen in BWP, Z, SBS en AES.

Enkel beschikbaar met diepvriessperma.

Dekgeld : € 800 incl. btw (voorschot € 400 te betalen bij de eerste dekking, € 400 bij dracht op 15 oktober in het jaar van de dekking), met veulengarantie, na 2 hengstigheden overschakeling naar andere hengst.

Of € 400 per rietje.


  

 

​RUSSIAN ROULETTE is een hoogbenige hengst met veel kader en is mooi gesloten in zijn type. Hij heeft een ruime stap, toont veel souplesse in draf, met een achterbeen dat zeer goed ondertreedt. De galoppade is mooi gedragen met veel evenwicht. Russian Roulette is een mooie, intelligente hengst met een gemakkelijk, tof karakter, maar met drive in het werk. Russian Roulette is altijd gefocust op de sprong, toont veel afdruk en een voorbeeldig snel voorbeen. Hij is voorzichtig en springt gemakkelijk terug dankzij zijn excellente evenwicht. Achter opent hij zich mooi op de sprong door zijn prachtige ruggebruik met veel vermogen.

 

RUSSIAN ROULETTE is een zoon van Kaiser van het Lambroeck, een grote hengst die sterk ontwikkeld en goed gespierd is. Op de sprong toont hij veel afdruk en vermogen. Kaiser is toevertrouwd aan de Braziliaanse topruiter Cassio Rivetti. In 2019 sprong hij al op vijfsterrenniveau met verscheidene klasseringen tot 1.50m als gevolg.

Moeder Nefertitti sprong als 6-jarige in 2019 onder Julia Curtis (USA) 1.30m. Nefertitti is een dochter van de veel te vroeg gestorven Joop 111, die op jonge leeftijd reeds begeerd werd door internationale handelaren zoals Jan Tops. Via Indorado (die zelf 1.60m sprong) vinden we het befaamde Corrado bloed terug. Na een scheut volbloed komen we op de volle zus van Egano. Met Egano behaalde Jos Lansink een derde plaats op het Europees Kampioenschap in het Franse La Baule. En met het landenteam werd Egano Europees kampioen. Ook op de Olympische Zomerspelen van Barcelona in 1992 sprong Egano naar de gouden medaille in de landenwedstrijd.

Hauteur au garrot : 1,75 m   Né en 2017   Couleur: Brun

 

Admis: AES, poulains inscrits dans le BWP, Z, SBS et AES.

Seulement du sperme congelé disponible.

Prix de la saillie: € 800 TVA incl. (acompte € 400 à payer à la première saillie, € 400 quand la jument est pleine au 15 octobre dans l'année de la saillie), garantie au poulain, après deux chaleurs changement d'étalon.

Ou € 400 par paillette.

 

 

.bottom of page