top of page

 

LAST SAMURAI W&W

Last Samurai stand 3.jpg

                                  Landadel                     Landgraf I

                                                                   Novella

Lincolm L                    
                                  Pikaia                            Pik Bube I

                                                                   Achaia


                                  Langata Son                Langata Express XX
                                                                   Ramiros Dame

Lady Z
                                  Perdita Z                    Puccini
                                                                   Cundri Z

Stokmaat: 1,69 m
Geboren in 2016
Kleur : BruinGekeurd AES – veulens worden opgenomen in BWP, Z, SBS en AES.

Dekgeld: € 600 incl. btw.

Beschikbaar met diepvriessperma.LAST SAMURAI W&W is een beeldschone verschijning met een edel hoofd, een abnormaal goed karakter en hij is zeer cool in de omgang. Hij heeft een ruime stap, veel beweging in draf en een mooie gedragen galoppade. Op de sprong is hij zeer snel in het voorbeen en toont hij een mooi ruggebruik. Ook onder de man heeft Last Samurai W&W een gemakkelijk temperament. In het springparcours is hij intelligent, een durfal met overzicht en veel vermogen. Ondertussen overtuigen zijn eerste veulens met dezelfde look en het karakter van papa.

Vader LINCOLM L is de hengst met wie Markus Merschformann in 2001 zowel de Grote Prijs als de Wereldbeker van Mechelen won. Ook de Sires of the World in Lanaken voegde hij aan zijn palmares toe. De Hannoveraanse hengst beleefde zijn hoogtepunt van 2001 tot 2003, met klasseringen in o.a. Paderborn, Pforzheim, Bremen, Spangenberg, Stuttgart en uiteraard Mechelen. Na ook in België een reeks zeer opmerkelijke veulens te hebben gegeven, is Lincolm L helaas in september 2019 gestorven. In 2017 werd hij in Italië nog uitgeroepen tot beste vererver bij de 5-jarigen.

Moeder LADY Z is een dochter van Langata Son, die op de Aziatische Spelen deel uitmaakte van het eventing team dat goud won. Lady Z is ook de moeder van Gismo Z (1.45m) en Grace Z (1.40m) en Lady Lord W&W (als 4-jarige 3 starts, 3 x 1e, als 5-jarige vaak hoog geplaatst en 6e in de grote finale, als 6-jarige 7 starts, 6 x 1e en 8e in de grote finale en bij de beste 3% van haar generatie in eventing, en in 2020 beste 7-jarige in eventing in Frankrijk).

 

Verder gaf Lady Z via haar dochter Fair Lady Z de goedgekeurde dekhengst Cosmo Z die in Frankrijk dekt en de twee dochters Golden Z en Grytsen Z die 2-sterrenwedstrijden sprongen. Verder komt uit de zus van Lady Z (Laika Z, die de finale op het WK van de 7-jarigen in Lyon d'Angers liep) Petroesjka ***, en haar dochters Linden Z (1.30m) en Lentel Z (1.45m). Een andere kleinzoon van Lady Z is Vic Z, die 1.35m springt. De grootmoeder van Lady Z, Cundri Z, was ook actief op 1.30m niveau. Er kloppen nog verscheidene beloftevolle talenten aan de deur. 

bottom of page